Ποιό είναι το κόστος μιας Χειρουργικής Επέμβασης 

Το δικαίωμα στην υγεία παραμένει αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου.  

Γι ‘ αυτό το λόγο και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να κρατήσουμε το κόστος των επεμβάσεων σε χαμηλά επίπεδα, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι ασθενείς μας.  

Έχοντας πλήρη αντίληψη της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης του συνόλου της κοινωνίας μας, μέριμνα μας είναι ο πάσχοντας συνάνθρωπος να απολαμβάνει υψηλής ποιότητας παροχές υγείας σε χαμηλό κόστος.

 

Ως Γενικός Χειρουργός, συνεργάζομαι με ιδιωτικές κλινικές που παρέχουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου προσφέροντας προνομιακά οικονομικά πακέτα στους ασθενείς με υψηλό ποσοστό απαλλαγής μέσω συμβάσεων με  Δημόσια Ταμεία και Ασφαλιστικές Εταιρείες, που φθάνει και στο 100%.

 

Τα οικονομικά πακέτα περιέχουν κάλυψη των ταμείων του ΕΟΠΥΥ σε ποσοστό έως και 100% για το κόστος νοσηλείας. 

Να σημειωθεί πως η καταβολή της αμοιβής της ιατρικής ομάδας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

και μάλιστα για άνω κάποιου ποσού και σε δόσεις.

 

Οι αμοιβές της ιατρικής ομάδας καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης και πάντα στα πλαίσια της λογικής και της οικονομικής δυνατότητας

των ασθενών, ανάλογα με την βαρύτητα του κάθε περιστατικού .

 

Εγώ προσωπικά και το Ιατρικό μου team, θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να βρούμε την καλύτερη λύση ώστε να εξυπηρετηθείτε στο μέγιστο.

 

Τόσο στην ιστοσελίδα μου όσο και τηλεφωνικά μπορείτε να αναζητήσετε τις πληροφορίες για την ασθένεια σας.  

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία και προβληματισμό σας.

 

Είμαστε στο πλάι σας και σας στηρίζουμε.